Angelique van Doorne

Medewerker Royal Foodcorner

“We zijn niet voor niets uitgeroepen als familiebedrijf 2019."

“As enthusiastic as I am about hospitality, it is people who drive my passion.”

Als geboren en getogen Limburgse uit het bourgondische Zuiden heb ik ruim 12 jaar als secretaresse en receptioniste bij een internationaal afvulbedrijf in alcoholische- en frisdranken gewerkt. In 2006 ben ik vanuit het mooie Limburg naar het Westen verhuisd waar ik 12 jaar in ons eigen bedrijf als Management Assistente en sales support werkzaam ben geweest.

In augustus 2018 hoorde ik via een medewerkster van Royal Brinkman dat er meerdere vacatures waren. Ik was niet bekend met de glastuinbouw sector dus was het een hele uitdaging om te solliciteren. Diezelfde week kreeg ik een uitnodiging en het aanbod om, ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof ging, in te vallen als Management Assistente op de afdeling Crop Protection & Disinfection. Met heel veel plezier heb ik op deze afdeling mogen werken. 

Tot mijn verrassing kreeg ik een nieuwe functie aangeboden als Food & Beverages Assistant in de Royal Foodcorner. Gezien mijn werkverleden in de foodbranche vond ik het een hele uitdaging om iets nieuws op te pakken en samen met mijn collega Mieke er iets moois van te gaan maken. 

Nieuwe foodconcepten ontwikkelen en uitvoeren, elke week een gevarieerd menu samenstellen, lunches intern maar ook voor externe gasten verzorgen. De inkoop en contacten met leveranciers onderhouden is interessant maar met name het contact met collega’s en het organiseren of creatief meedenken op het gebied van Food & Beverages bij evenementen is mijn ding.  Er is zo veel te doen.

De sfeer vind ik heel fijn hier. Er wordt heel veel georganiseerd door en voor onze collega’s. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot familiebedrijf 2019. En zo voelt het ook! Gastvrijheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik geniet elke dag weer als “onze klanten” na de lunch of “een bakkie” tevreden en blij weer aan de slag gaan.